Alexandra Vasilică

Psihoterapeut

Fie că treci printr-o perioadă dificilă, ai nevoie de ajutor în rezolvarea unor probleme sau ai o dorință de dezvoltare personală, psihoterapia reprezintă primul pas și cea mai bună decizie pe care o poți lua în procesul vindecării și al schimbării.

Andreea Ropoteanu Ph.D

Psihoterapeut

NLP Master 

Acceptarea provocării de a contacta un psihoterapeut este primul semn al manifestării intenției pentru schimbare.

Constantin Mirică

Psihoterapeut

Psiholog clinician

Consilier dezvoltare personală

Sunt psiholog, absolvent de master in psihoterapii cognitiv-comportamentale și consilier dezvoltare personală, cu o experiența de peste douăzeci de ani în lucru cu oamenii. În toată această perioadă am observat abilitatea personală de gestionare a relațiilor interpersonale și ușurința cu care oamenii mi se deschid pentru a căuta îndrumare sau pentru a discuta problematici delicate.

Teodora Dobrescu

Psihoterapeut
Psiholog clinician
Coach

 

Sunt licențiată în psihologie și absolventă a masterului „Psihologie clinică, hipnoză și intervenții terapeutice de scurtă durata”,psihoterapeut specializat în psihoterapii cognitiv-comportamentale și hipnoză clinică, psihoterapeut Schema Therapy (adulti, copii și adolescenți terapeut ABA, consilier în carieră și dezvoltare personală.

Cristina Vasiloiu

Psihoterapeut

 

Pe parcursul celor peste douăzeci de ani de activitate în calitate de consilier școlar și psihoterapeut am dobândit experiență și am dezvoltat competențe în dezvoltarea personală, consilierea vocațională și educația parentală. În consilierea și terapia copiilor și adulților abordez problematici precum: dezvoltarea personală, stima de sine, problemele de adaptare și relaționare, tulburarea de atașament, tulburări de anxietate, depresie, tulburări de comportament alimentar, ticuri, atacuri de panică, tulburare obsesiv-compulsivă (TOC), tulburări de învățare, tulburări de spectru autist, ADHD.

Mirela Ignat Ph.D

Psihoterapeut
Consilier dezvoltare personală

Cu o experiență de peste 20 de ani  în evaluare și intervenție psihologică, abordez o arie  diversificată de probleme psihologice. În cadrul procesului terapeutic folosesc tehnici validate științific, adaptate problemelor și personalității fiecăruia, având ca principal deziderat  creșterea calității vieții.