Teodora Dobrescu

Sunt licențiată în psihologie și absolventă a masterului „Psihologie clinică, hipnoză și intervenții terapeutice de scurtă durată”. Psihoterapeut în formare în psihoterapii cognitiv-comportamentale și hipnoză clinică. Psihoterapeut Schema Therapy. Terapeut ABA. Consilier în carieră și dezvoltare personală.

Motto: „Your story is IMPORTANT. Your dreams COUNT. Your voice MATTERS. You were born to make an IMPACT.”

Ron Malhotra

Sunt licențiată în psihologie și absolventă a masterului „Psihologie clinică, hipnoză și intervenții terapeutice de scurtă durata”,psihoterapeut în formare în psihoterapii cognitiv-comportamentale și hipnoză clinică, psihoterapeut Schema Therapy (adulti, copii și adolescenți terapeut ABA, consilier în carieră și dezvoltare personală.

O să încep prin a-ți spune o parabolă: „Unui grup de oameni orbi li se cere să atingă părți diferite ale unui elefant, obținând astfel fiecare o anumită impresie despre ceea ce este un elefant. Omul care stătea la piciorul elefantului descrie elefantul ca pe un copac. Cel de la coadă spune că elefantul este ca o frânghie. Elefantul este ca o suliță, spune acela care stătea în zona fildeșilor. Dacă cineva atinge urechea, elefantul pare ca un evantai. Persoana care atinge părțile laterale este convins că elefantul este ca un perete… „ Este ca și cum le-ați cere prietenilor voștri să vă descrie: fiecare va spune o caracteristică și fiecare va avea dreptate. Însă tu eșți cel care poți ajunge să te cunoști în totalitatea ta, și nu ca o suma de caracteristici.

Dacă este prima dată când auzi de mine, vreau să știi că iubesc oamenii, sunt pasionată de psihoterapie, neuroștiințe și interesată de tot ceea ce este nou.

Sunt Aici și Acum, pentru Tine, care ești Aici și Acum:

Pentru că ai o situație de viața pe care nu știi cum să o gestionezi. Te pot învața cum.

Sau poate profesional te simți blocat. Există multe metode care te pot ajuta.

Ori poate ai nevoie de ajutor în conexiunea emoțională cu copilul tău. Am multă voie bună și cunoștințe să-ți transmit. Pluşurile te vor face cu siguranța să zâmbești.

Ce pot aduce în procesul terapeutic:

  • teste clinice licentiate – în psihodiagnostic și stabilirea obiectivelor terapeutice;
  • tehnici de optimizare a comportamentului și de creare a abilităților de comunicare – în consilierea personală și vocațională;
  • tehnici de relaxare, meditație, imagerie dirijată și respirație – în managementul stresului;
  • intervenții terapeutice din sfera psihoterapiilor cognitiv-comportamentale, în: anxietate, depresie, atacuri de panică, tulburări de comportament alimentar, tulburări de personalitate, acceptarea diagnosticului de boală incurabilă etc. Comunicare în limbile română și engleză.

Primesc tot ceea ce îmi spui cu respect, empatie și confidențialitate deplină, decidem împreună care este modul cel mai potrivit pentru a lucra. Te pot ajuta să creezi propria experiență transformatoare și realizarea obiectivelor terapeutice stabilite de comun acord.