Mihaela Dumitru​

Sunt Mihaela Dumitru și ca trainer dedicat, coach si profesionist de peste 20 de ani în industria dezvoltării umane, facilitez procese de autocunoastere, devenire și schimbare. Vă insoțesc si vă susțin să ajungeți la următorul nivel de performanță sau etapa de viața, prin învățare experiențială, întelegerea și asumarea unui mindset de creștere și dezvoltare autentic. Vă antrenez să vă (re)descoperiți și să (re)scrieți povestea propriei povești! Și apoi, să decideți care vor fi coordonatele propriei evoluții și deveniri!

Motto: „Nu sunt ceea ce mi s-a intamplat, sunt ceea ce aleg să devin!”

Viața și experiența acumulată în toată activitatea mea de coach NLP, trainer, consilier vocațional și psihoterapeut mi-au relevat – și continuă să o facă – sub cele mai inedite și autentice forme, extraordinarul și chiar neasteptatul potențial uman.

În demersul de călătorie către sine, în derularea înțelegerii propriei povești și a impactului real pe care îl avem în poveștile altora, recunosc, mă bucur enorm de toate procesele de transformare și devenire al fiecărui adult sau adolescent cu care am lucrat. În cei peste 15 ani de practică, atât că trainer și coach organizațional cât și că psihoterapeut – specializare cognitiv – comportamentală și Schema Therapy – am facilitat tranziții către înțelegere, asumare, reinterpretare și aliniere a multor provocări, îngrijorări, frici și tristeți sau inerente căutări de identitate și rost.

Nouă, tuturor, viața, împrejurările, contextul, ne oferă așa -zisele „lămâi” cu care, totuși, nu întotdeauna putem face limonadă. Cum altfel să procedăm cu „lămâile” din existența noastră? Cum putem încorpora gustul mai puțin plăcut al unor experiențe fie recente fie din trecutul îndepărtat și ale căror urmări pare că le simțim și acum? Cum să rescriem propria poveste și cu ce alte valențe și percepții o putem șlefui astfel încât să devină o adevărată resursă și nu obstacol in calea devenirii personale?

Astfel, abordăm punctual împreună:

  • Consiliere și terapie suportiva; consiliere în situații de criză;
  • Optimizare cognitiv comportamentală pentru schimbări în plan personal;
  • Coaching pentru evoluție/ orientare profesională; consiliere vocațională;
  • Intervenție psihologică prin Schema Therapy, focalizată pe probleme de recuperare și restructurare cognitivă;
  • Consiliere pentru dezvoltare personală și autocunoaștere (identitate , imagine de sine și identificare și perfecționare competențe și puncte forțe pentru evoluție în carieră)

Sunt Mihaela Dumitru, profesionist în industria dezvoltării umane și va susțin să ajungeți la următorul nivel de performanță, prin învățare experiențială și antrenarea unui mindset de creștere. 

Haideți să descoperiți și să recreați povestea propriei povești! Și apoi, să decideți coordonatele propriei evoluții!

Programează-te acum!

Află mai multe despre ce cookies folosește acest website și cum le folosim pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare.