Alexandra Vasilică

Fie că treci printr-o perioadă dificilă, ai nevoie de ajutor în rezolvarea unor probleme sau ai o dorință de dezvoltare personală, psihoterapia reprezintă primul pas și cea mai bună decizie pe care o poți lua în procesul vindecării și al schimbării.

Motto: „Suntem aici să râdem de soartă și să ne trăim viața atât de bine încât moartea să tremure în fața noastră.”

Sănătatea psihică și cea emoțională sunt factori cheie ce determină calitatea vieții. Probleme precum conflictele în relații, lipsa de satisfacție în diverse domenii, confuzia de indentitate, depresia, anxietatea sau alte tulburări emoționale ne împiedică să ne atingem adevăratul potențial atât ca performanță, cât și ca nivel al fericirii.

Am absolvit Facultatea de Psihologie în cadrul Universității din București și masterul de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale în cadrul Universității Titu Maiorescu. În cadrul colaborării noastre, rolul meu va fi acela de a te susține și ajuta în manevrarea situațiilor dificile, luarea deciziilor, autocunoaștere și dezvoltare personală.

Psihoterapia are atât rolul de a te ajuta să găsești soluții la problemele actuale, cât și de a îți oferi un nou set de tehnici și modalități cu ajutorul cărora îți vei îmbunătății semnificativ modul de abordare a diverselor situații pe care viața ți le va scoate în cale în continuare. Vei deveni astfel o noua variantă a ta, același tu, dar cu noi nuanțe, mai accentuate, de eficiență, adaptabilitate și stare de bine

Programează-te acum!

Află mai multe despre ce cookies folosește acest website și cum le folosim pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare.